Cuma, Eylül 09, 2005

selam olsun beni sevenlere


selam olsun beni sevenlere budur be sevmek insanları mutlu etmek ne hoş bir duygu yarabbi sevinmek annenin yavrusunu sevmeye dokunmaya kıyamamasıdır sevmek abinin kiraz bahçesinde kardeşimi yakalamasınlar diye kendini yakalatmasıdır sevmek unutmamaktır bayramlarda düğünlerde cenazelerde hatırlamaktır sevmek budur işte sevmelidir insan her mahluku boşuna deyildir hiç biri vardır bir nedeni muhakkak sevgi ve hürmetle allaha emanet ........

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Can Kardeşim, Dünya üzerine düştüğümüz andan bu yana yaşadıklarımızı seyrederek ben bunları yapmazdım dediğimiz sonrasında yaşayacaklarımız ve yaşadıklarımızın ardından yapmazdım dememek üzere selam ediyorum.
Evet kardeşim sen burdan bana yaz dedin ama öle bir zamanda dedinki ne üzerine neye yazayım hayata bakışlardanmı desek yaşadıklarımızdan yoksa yanlışlarımızdanmı desek. Ne desek fark etmiyor aslında!!! Şöyle başlayalım biliyorum kızıyorsundur hadi artık konuna geç diyeceksin ama konumuzmu kaldı kardeş. Ekmek kavgasını ortasına düüştük daha ne olduğunu anlamadan savaşa savaşa bugünlere geldik geldiğimiz noktada geriye dönüp keşke yapmasaydık dedik şimdi ne varki bugünü yaşoyoruz ama geriye döndüğümüzde yine keşke diyeceğiz. içim sancılı dönemde bana yorum yapma fırsatı vereden değerli kardeşim. Sağlığın ve sıhhatin için Yaradanımıza dua ediyorum. sağlıcakla ve esenlikle kal. Allah'în selamı üzerine olsun kardeşim!!!!